Forplejning - bestilling

Morgenmad

Der tilbydes morgenbuffet i Skovhytten kl. 6.30-8.00 lørdag og søndag morgen.
Buffeten vil blandt andet indeholde:

• Et udvalg af brød
  • Pålæg og ost
  • Havregryn og cornflakes
  • Mælk og Juice
  • Kaffe og The

Pris: 35 kr.

Bestilling:

Bestillingsfrist:                 3. juni kl. 24

Bemærk venligst at bestillingen ikke er godkendt, før betalingen også er gennemført

Send mail til louisejochumsen@gmail.com – Skriv ”Morgenmad DM” i emnefeltet og skriv navnene på de, som skal bestilles til, samt hvorvidt det er til lørdag eller søndag eller begge dage, i mailen.

Betaling:

Betalingen overføres til Horsens Kajakklub – I meddelelse til beløbsmodtager skal der stå Klubnavn eller For- og efternavn på den som bestiller, efterfulgt af ”Morgenmad DM”.

Reg. Nr.:    7245

Konto nr.:  1317670

Lørdagsarrangement

Lørdagsarrangement i Skovhytten kl. 18.00

Menuen til lørdagsarrangementet er følgende:

• Svinekam med ristede kartofler og svampesov. Dertil blandet salat
  • Dessert

Pris: 150 kr. pr. kuvert

Prisen inkluderer ikke drikkevarer, ud over postevand, men der vil kunne købes øl, vin og sodavand på stedet.

Bestilling:

Bestillingsfrist:                 3. juni kl. 24

Send mail til louisejochumsen@gmail.com – Skriv ”Lørdagsarrangement DM” i emnefeltet og skriv navnene på de, som skal bestilles til, i mailen.

Betaling:

Betalingen overføres til Horsens Kajakklub – I meddelelse til beløbsmodtager skal der stå Klubnavn eller For- og efternavn på den som bestiller, efterfulgt af ”Lørdagsarrangement DM”.

Reg. Nr.:    7245

Konto nr.:  1317670