TDG 2019

9. juni 2019 19:30 , af Pia Jørgensen

Hermed info omkring vores fælles tilmelding til Tour de Gudenå 2019.  Årets største stævne - og en stor oplevelse at deltage i.

Der er vigtige ting at bemærke:

• Du kan reservere kajak i Rokort - efter de regler, som står beskrevet her.
  • Du skal have betalt senest den anførte dato. Bemærk der ydes klubtilskud på kr. 200,-
  • Transporten skal du selv have styr på - vi bruger klubbens trailere, men det er nødvendigt, at du som udgangspunkt selv har en chauffør/hjælper. Gå evt. sammen og aftal at fylde en bil - og meld tilbage, hvis du har en hjælper, som kan trække en trailer.
  • Vi holder et møde ultimo august, hvor vi fastlægger logistikken omkring transporten.

Det bliver spændende at se, hvor mange vi kan stille med i år (sidste år deltog 29 fra HKK).

Følg med på Tour de Gudenaa hjemmesiden.

Har du spørgsmål til løbet - så sig endelig frem og spørg andre til råds. Der er mange, som er klar til at øse af deres erfaring.

Mange kajak-hilsener
Pia Jørgensen