Om Horsens Kajakklub

Klubbens værdigrundlag ("De Fire Pagajer") lyder sådan:

• Klubbens primære aktivitet er kajakroning

• HKK skal være drevet af klubbens aktive medlemmer

• Aktivitetsniveauet skal til enhver tid være afpasset medlemmernes ønsker og eget initiativ

• Det skal være attraktivt at være medlem af HKK. Klubbens medlemmer, udstyr og klubhus skal således fremstå værdigt over for omgivelserne

Horsens Kajakklub ligger på Langelinie med skøn udsigt ud over fjorden.

Hvis du har lyst til at vide mere om klubben og dens aktiviteter, er der rig mulighed for at kigge lidt rundt på hjemmesiden.

Du er også altid velkommen til at besøge os i klubben, hvor vi har fast klubaften om tirsdagen fra kl. 19.00.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på mail:

horsens.kajakklub@gmail.com. Denne mail læses af formand Pia Jørgensen

Klubbens kontonummer er:  7245 1317670

Historisk tilbageblik

I anledning af klubbens 75 års jubilæum i 2011 er det tid at kigge tilbage og det er lykkedes at finde nogle gamle papirer fra klubbens grundlæggelse i 1936. De følger her i form af scanningerne. Originalerne vil efterfølgende blive opbevaret i Idrætsarkivet.

HKK historik

Tegning - gammelt klubhus

Nyt klubhus

Birgitte Froberg

Birgitte Froberg avisudklip

Birgitte Froberg i Joker-1

Birgitte Froberg i Joker-2

Birgitte Froberg i Joker-3

Birgitte Froberg i Joker-4

Birgitte Froberg i Joker-5

Birgitte Froberg i Joker-6

Birgitte Froberg i Joker-7

Birgitte Froberg i Joker-8

Birgitte Froberg - DM1989

Birgitte Froberg i K4

Birgitte i OL-trøje

Birgitte Froberg OL-pas-1

Birgitte Froberg OL-pas-2

Birgitte Froberg og K2-partner

Gml. avisudklip

Her følger en oversigt over, hvad der er indleveret til Idrætsarkivet

I klubben ligger der desuden nogle jubilæumsaviser fra klubbens 50 års jubilæum i 1986, med rigtig mange avisudklip samt en scrapbog med avisudklip fra 2004 til nu.

Desuden er her en (dog ufuldstændig) liste over klubbens formænd igennem tiderne.
Hvis nogen kan bidrage med at fylde hullerne ud, må de endelig kontakte os på horsens.kajakklub@gmail.com.

Fra formændene Per Heineth, Henning Pabst og Michael Staghøj bringer vi her nogle beretninger, som giver et indblik i, hvad der var hovedpunkterne fra deres respektive formændsperioder. Beretningerne er skrevet af formændene selv.

Per Heineth (2008-2012)
Henning Pabst (2004-2008)
Michael Staghøj (2001-2004)

Vedtægter for Horsens Kajakklub