Ungdomstrænere

Ungdomstrænerne i HKK

Træningen af ungdommen i Horsens Kajakklub varetages af frivillige trænere i ungdomsudvalget. Nogle af trænerne er selv tidligere ungdomsroere, mens andre er begyndt til kajak som voksne. Fælles for dem alle er, at de brænder for at give ungdommen en god og stabil træning, som både er udfordrende og sjov.

For at give den bedste oplevelse til ungdomsmedlemmerne, har de enkelte trænere forskellige ansvars områder. På den måde ved både forældre og ungdommere hvem de skal henvende sig til. Der er dermed en som har det overordnede ansvar for træningen. Men i praksis arbejder vi som et team og hjælpes ad ved alle aspekter i træningen.

Nedenfor kan man se hvilke trænere der i øjeblikket er i ungdomsudvalget.

billede

Thomas Secher

Thomas Secher er 22 år og tidligere ungdomsroer i HKK. I sommerhalvåret har Thomas det overordnede ansvar for træningen.

Asger Laursen

Asger Laursen er 21 år og tidligere ungdomsroer i HKK. Asger har det overordnede ansvar for træningen i vinterhalvåret.

Louise Jochumsen

Louise Jochumsen er 29 år og har roet kajak siden 2013. Louise har det overordnede administrative ansvar for Ungdomsudvalget og er ansvarlig for nye ungdomsmedlemmer samt de første 4-5 gange på vandet.

Christian Bach

Christian Bach er 31 og har roet kajak siden 2015.

Eva Fausing

Eva Fausing er 21 år og tidligere ungdomsroer i HKK.

Frederik Madsen

Frederik Madsen er 19 år og tidligere ungdomsroer i HKK..

Malte Jensen

Malte er XX år og har roet kajak siden 2016.

billede

Jacob Almtoft

Jacob Almtoft er 35 år og har roet kajak siden 2013.