Ungdomstrænere

Ungdomstrænerne i HKK

Træningen af ungdommen i Horsens Kajakklub varetages af frivillige trænere i ungdomsudvalget. Nogle af trænerne er selv tidligere ungdomsroere, mens andre er begyndt til kajak som voksne. Fælles for dem alle er, at de brænder for at give ungdommen en god og stabil træning, som både er udfordrende og sjov.

For at give den bedste oplevelse til ungdomsmedlemmerne, har de enkelte trænere forskellige ansvars områder. På den måde ved både forældre og ungdommere hvem de skal henvende sig til. Der er dermed en som har det overordnede ansvar for træningen. Men i praksis arbejder vi som et team og hjælpes ad ved alle aspekter i træningen.

Nedenfor kan man se hvilke trænere der i øjeblikket er i ungdomsudvalget.

billede

Thomas

Thomas er 23 år og tidligere ungdomsroer i HKK. I sommerhalvåret har Thomas det overordnede ansvar for træningen.

Henning

Henning er tidligere ungdomsroer i HKK, hvor han blandt andet trænede med Birgitte Froberg, OL deltager i kajak. Henning har, sammen med Thomas, det overordnede ansvar for træningen.

Louise

Louise er 30 år og har roet kajak siden 2013. Louise har det overordnede administrative ansvar for Ungdomsudvalget og er ansvarlig for nye ungdomsmedlemmer samt de første 4-5 gange på vandet.

Billede

Christian er 31 og har roet kajak siden 2015.