Dagskursus

Hvis du gerne vil snuse lidt til kajaksporten under betryggende forhold, har du nu mulighed for at deltage i vores kajak-dagskursus, som i 2020 finder sted:

Lørdag den 15. august kl. 9.00-15.00 i Horsens Kajakklub, Langelinie 18.

Kursusindhold:

• Gennemgang af de forskellige kajaktyper, pagajer og påklædning.

• Gennemgang af sikkerhed.
• Hvordan kan man hjælpe andre? Hvad bør man gøre, når man falder i! • Opvarmning.
• Kort tur på vandet. Der roes tæt under land.
Middagspause (inkl. kaffe og sandwich).
Længere tur på vandet, hvor vi finpudser detaljer for sikkerheden.
• Afslutning, evaluering og uddeling af kursusbeviser.

page1image99382720

VIGTIGT

• 2 sæt rotøj (løbetøj og lignende er udmærket rotøj), ro-sko eller blot strømper og masser af gåpåmod.
  • Der er mulighed for omklædning og bad i klubben, så medbring håndklæde.
    Du skal kunne svømme minimum 300 meter for at være med.
  • Klubben stiller kajak, pagaj og svømmevest til rådighed.

Instruktører

Vore instruktører er uddannet inden for Dansk Kano-og Kajakforbund og uddannelsen bygger på Euro Paddle Pass (IPP standarderne), som er et sæt europæiske minimumstandarder for uddannelse af roere/udøvere i kano-og kajaksporten.
Dagskurset giver ikke medlemskab af Horsens Kajakklub.

Prisen: 600 kr.

Tilmelding skal ske til hkk.traenings.udvalg@gmail.com, og depositum på 300 kr. indbetales på konto nr. 7245-1317670 inden den 10. august 2020. Husk at angive navn og ”Dagskursus” ved indbetaling. Restbeløb på 300 kr. betales på kursusdagen.

Ved afbud: Afmeldes der senest d. 13. august 2020, returneres depositum. Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset, såfremt der er færre end 5 tilmeldte, hvorefter depositum tilbagebetales.